Om Oss

VAD VI GÖR

Skräddarsydda vackra minnen för dig är FotoSmyckens sanna kallelse.

Var och en av våra handgjorda produkter är unikt gjorda bara för dig. Med precis rätt design, metaller och stenar fångas dina minnen i fantastiska personliga produkter som talar bortom ord.

Det är ett privilegium att få ta del av din livsresa och se den glädje som vårt arbete ger dig.
Och det är anledningen till att vi älskar det vi gör.

 

HUR DET FUNGERAR

Följ med bakom kulisserna och se hur det går till.

Din personliga produkt går igenom sin egen resa innan den når fram till dig!

Nya mönster skapas varje månad för att passa din smak och dina presenttillfällen. Din produkt är lika unik som du är. All gravering och personalisering görs för hand. Varje produkt innehåller ett speciellt minne som garanterat kommer att få dig att le och ha stor betydelse för dig. Som en sista touch poleras din produkt till perfektion och handpackas med kärlek ,redo för en livstid full av kärlek.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Alla människor kan vara en fantastisk designer av kärlek.

Obegränsat personliga alternativ: 10 designers kan stödja dina personliga anpassningsbehov när som helst.

Tryggande kvalitet: Varje produktbit har noggrant snittats, polerats, inspekterats och noggrant förpackats och transporterats.

Flera användningsområden: Från att fira en milstolpe av någons tillväxt som födelse och examen, hedra en årsdag av relationen, till att dela eller utbyta, vår fantastiska och fina samling gör det möjligt för alla att fira speciella tillfällen eller vilken dag som helst på unika, personliga sätt.

Om du har ytterligare frågor, kommentarer, komplimanger eller funderingar är vi alltid redo att höra av dig. Vänligen kontakta oss på info@fotosmycken.se